Monday, June 21, 2010

Dan entri khas hari ini jatuh kepada....



"Jaime Maussan, a Mexican journalist, has pictures of this thing and I think he mentioned a video of it before it was killed. A rancher captured this creature and made a few failed attempts at drowning it. He then left it in water overnight and that did the job. This rancher was supposedly burned to death in his car a few days later but Joshua Warren said he had no way of checking this out."

-Dipetik dari They Don't See Through Us (sila klik untuk maklumat lanjut)



In western countries, they created such a big fuss over things like aliens or weird creatures like this. Padahal kita kat Malaysia, rilek je kalau tengok gambar-gambar macam ni. Sebabnya? Kerana kita dah selalu sangat bercampur dengan mereka, sehingga mereka tidak lagi dianggap asing bagi kita.









Contohnya, imej entiti ini:




























Scroll bawah lagi.......................































Apakah objek ini??? Adakah dia sedang berkata "We come in peace"??



HAHAHAHAHAHAHHHHH!!!! Kepada Cik Leen yang telah mengenakan saya, sila terima post ini dengan hati yang terbuka ye.




Letak la lagi gambar pelik-pelik tau!! Dari takde point, terus jadi bahan.. haha!!
Comments
6 Comments

6 orang tak puas hati:

leen said...

wooiiii!!! hahahahaha pleagerism(ejaan xtau betul slah main bedal!) siot r!! pic saye 2!! HAHAHA

Encik Akmal said...

*highlight perkataan pleagerism*

*right click*

*klik kat search with Google*

Dia keluar: "Did u mean Plagiarism??"

Hahahhaha!!! kelakar siyot...

Ape ade hal.. u pon curik gambar i gak wat entri kat blog u tu!!huhhh!!

leen said...

hahahah danggg!!! i ambik pic u yg paleng kacak okey! ahahha

Encik Akmal said...
This comment has been removed by the author.
Encik Akmal said...

hohohh... 'paleng kacak' mende.. gambar2 dalam tu, tak ada pun paling-paling segala.. sume sederhana.. hahahh! tapi at least, cari la gambar yang terang sikit. tau la gua ni tinted..

leen said...

hik3..pakai la palmolive..cerah dalam mase 30hari..wang d kembalikan jika tidak bhasil..wakakkaka