Friday, May 6, 2011

Gua mengaku kalah!


I hereby would like to tell you guise that I concede.


Seperti yang lu orang (kawan-kawan Facebook gua) dah tahu, gua tengah sibuk troll seorang orang putih ni. Dia inbox gua, konon nak ajak berkenalan. Modus operandi dia gua faham sangat. Mula-mula minta ID messenger, lepas dah add gua nanti, YM gua akan di-spam dengan link bangang-bangang.


Dah la jantan. Apa neraka semua ini? Muka gua ni ada muka gei ke hah?


Nasib baik gua bosan. Jadi gua buat keputusan untuk troll mamat ni. Here are the messages. Enjoice.





















Okay stop it right there. Gua ingatkan at this point brader botak ni tau la yang dia dah kena troll. Gua ingat gua dah WIN bila dapat bahan dia sebagai 'Forever Alone'. The problem is, he did not get the joke.






APA IKAN????





P/s: Gua mengalah. Tu mesej terakhir gua. Lepas ni apa-apa mesej dia gua tak layan dah. Bangaaaaang je rasa. Gua nak troll dia, tapi rasanya gua yang kena troll balik.

Comments
9 Comments

9 orang tak puas hati:

bullshit said...

nth2 dy pon tgh glakkn ko kt blog dy/,,

Aku Tulis said...

LOL.kena buat sambungan ni.Troll orang lain plak.

Adib said...

perghh..kau ni hot jugak kan..ahaks..

J.Syazwana said...

kah kah kah !!
bongok gila mamat tuh. dasar gay !
hahaha !
gelak guling2 aku baca.
haha !

Encik Akmal said...

@bullshit: Dia mana ada blog. aku dah stalk habis dah acc dia. HAHA!

@Aku Tulis: serik dah troll orang putih. pasni nak troll blog Aku Tulis pulak la. ngiahaha!

@Adib: Hot tak hot la, kalau ikut aku punya hot, aku tendang je mat saleh tu. berani dia panggil gua sweetheart.

@J.Syazwana: gelak, gelak.. ingat selamat la? dia gei, konon dia tak kacau pempuan la? hahaha

@iN mArHaiNi said...

Hahaha..ak ske cite ko ni..lawak giler..

MarlyMarble said...

Ahaha! bukan ko mmg gei ke dalam kelas Jerman ritu? Just kidding.=P

udez said...

ahaha..part mesej last tu aku memg xtahan..euw~

Encik Akmal said...

@iN mArHaiNi: ahhaha

@MarlyMarble: cis! syyhhhh!! honest mistake bah itu.

@udez: kan? hahaha bodo je.