Sunday, March 28, 2010

Selain 'I bizi la sekarang', gua rasa belum pernah orang guna alasan ni bila blog dah lama tak update..


Maaflah kepada 4 atau 5 orang yang tiap-tiap pagi bukak blog ini lepas tu tengok isi kandungannya sama sahaja. Mesti lu orang hampa, kan? Sebenarnya bukan gua malas nak update.

Entah macam mana, gua boleh terlupa pulak yang gua ada blog.

Tapi takpe. Sebagai saguhati dari gua hari ni, meh gua bagi hint sikit dengan apa yang gua tengah 'into' sekarang.






Cute they are, aaight???


Wikipedia- Sugar Glider
Sumber gambar- Glider Craze


p/s: Nampak sangat yang gua tak ada kawan, kan?
Comments
2 Comments

2 orang tak puas hati:

penjenayah merah jambu. said...

SUGAR GLIDER!!!!!!!!!!!!!!1
Aku pernah kemaruk nak bela binatang ni sampai hari2 youtube tengok muka dia,then pujuk2 ibu sampai ibu sound "Diri sendiri pun tak terjaga,ada hati nak bela binatang exotic.",brulah aku cool down.

Sedar diri.
Huhu.

Encik Akmal said...

kenapa bila orang taip !!!!!! banyak2, hujung dia mesti ada nombor 'satu'? hahahh!!
oh ibu ko sangat betul. tapi aku rasa macam sangat cool jika tengah lepak2 depan rumah, lepas tu ada sugar glider tergantung dekat bahu. pergh...