Friday, July 17, 2009

Heh, she still don't get it.

Sedang gua sibuk-sibuk bukak cari chord lagu Aizat- Pergi, tiba-tiba gua jumpa cover video sorang mamat ni.



Video ini dihasilkan oleh seorang Malaysian yang study/stay kat US. Sila ke channel beliau untuk mengenali beliau.

(Dan juga untuk menerangkan kepada anda yang LamkaDhom bukanlah Mohd Akmal)

Lamkadhom



Harap lepas ni jangan gosipkan lagi gua dengan dia.


I tak suke tau!!!
Comments
2 Comments

2 orang tak puas hati:

penjenayah merah jambu. said...

weyh,u aku block youtube.
aku cme nmpk kotak kosong je.
huh,hampe.

i lagilah tak suke tau! :P

Encik Akmal said...

Lepas ni dapat la tengok youtube. Kebetulan, aku tengah rasa nak marah orang ni. Ko bagi je aku nombor tepon Timbalan Canselor U ko. Kredit henpon aku pun tengah banyak lagi.